57è Carroussel Costa Brava

Tindrà lloc el 9 de juny de 2019 a Palafrugell

El 57è Carroussel Costa Brava de Palafrugell, que tindrà lloc el diumenge 9 de juny de 2019, és un acte organitzat per una Comissió organitzadora, formada per membres designats per l'Ajuntament de Palafrugell, amb l'ajuda i participació activa de l'Associació de Carrossaires de Palafrugell.

En aquesta mateixa pàgina podeu consultar les bases del concurs de carrosses i comparses del 57è Carroussel Costa Brava.

Com es fa la preinscripció?

Les preinscripcions s'hauran de fer omplint i presentant el model de preinscripció que trobareu a www.palafrugell.cat

En el cas de persones jurídiques (per exemple, associacions) la presentació de la documentació s'ha de fer obligatòriament de la manera següent:

En el cas de persones físiques, la presentació de la documentació es pot fer de tres maneres diferents:

Quin termini hi ha?

S'estableix com a data màxima de preinscripció, per tal de poder participar al Carroussel Costa Brava amb dret a premi, el dia 30 d'abril de 2019.

Com es fa la tramitació en línia?

Per tal de presentar la documentació en línia, caldrà que la persona que actuï com a representant de l'associació disposi d'un identificador digital (com l'idCAT Mòbil) o d'un certificat digital (com per exemple l'idCAT). Per tramitar la preinscripció en línia, simplement heu d'accedir al tràmit i seguir les instruccions que hi ha detallades.

Documents

BASES 57e Carroussel Costa Brava DEF

 

Àrea de cultura de l'Ajuntament de Palafrugell
Carrer Santa Margarida, 1 · 17200 Palafrugell
972 611 172 · cultura@palafrugell.cat

Llicència de Creative Commons