Els Pastorets

Un any més, i en el marc de les festes de Nadal, tornen Els Pastorets de Palafrugell al TMP, i ho fan amb tres actuacions que tindran lloc els dies 1, 6 i 13 de gener 2019. Aquest és un espectacle de gran format coproduït per l'Agrupació Teatral Les Bambolines i l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palafrugell. Enguany les representacions comptaran amb més de setanta actors damunt l'escenari, trenta decorats i nombrosos efectes especials de foc, neu i pirotècnica, música en directe i l'habitual presència d'un burro català a escena.

Els Pastorets de Palafrugell segons l'obra de Josep Maria Folch i Torres es representen a Palafrugell des de l'any 1952, amb alguns parèntesis en el temps, i en diferents emplaçaments com el Teatre del Casal Popular, el Centre Fraternal o el Teatre Municipal de Palafrugell.

Amb l'objectiu de fer evolucionar aquest espectacle adreçat eminentment al públic familiar, aquesta temporada els seus responsables s'han proposat modificar lleugerament el text original de Folch i Torres per fer-lo més entenedor per a la mainada i a la vegada incorporant molts més gags i situacions còmiques per fer l'espectacle més proper, amè i divertit.

Com a novetat la representació del 6 de gener, diada de Reis, comptarà amb la presència de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, just abans que Melcior, Gaspar i Baltasar parteixin cap a Orient.

A més la coreògrafa palafrugellenca Ester Bou ha incorporat a l'espectacle una segona i nova coreografia que obrirà la segona part de l'espectacle des de les calderes d'en Pere Botero. Precisament la imatge gràfica del cartell d'Els Pastorets de Palafrugell ha estat creada de nou per l'artista i dissenyador de Palafrugell Jordi Sàbat que ha sabut capturar a la perfecció l'essencia de l'espectacle.

D'altra banda aquest any també s'incorporen efectes especials de videomapping que faran encara més màgic l'espectacle, el qual te una durada aproximada de 2 hores i 20 minuts amb un descans  de 10 minuts inclòs en aquet temps.

L'espectacle apte per a nens i nenes a partir de 4 anys, i les entrades a un preu de 10€, es podran adquirir a la taquilla del Teatre Municipal de Palafrugell o través del web: www.ticketea.com a partir del 13 de desembre.

 

Àrea de cultura de l'Ajuntament de Palafrugell
Carrer Santa Margarida, 1 · 17200 Palafrugell
972 611 172 · cultura@palafrugell.cat

Llicència de Creative Commons