• Inici
  • EQUIPAMENTS CULTURALS
  • La Galeria

La Galeria

Descripció

La Galeria és la segona sala d'exposicions que es gestiona directament des de l'Àrea de Cultura desprès de la sala del TMP. Es tracta d'un espai de 175 m2 annexa del Museu d'Escultura Contemporània Can Mario. L'espai fou cedit per la Fundació Vila Casas, propietària del museu, per a dedicar-lo i obrir-lo a Palafrugell. Fundació i Ajuntament varen arribar a un acord, en forma de conveni, en virtut del qual la institució municipal té cura de l'espai i garanteix el seu funcionament com a centre de reflexió, promoció i difusió de les arts.

La vida cultural de Palafrugell es va veure enriquida amb la incorporació al catàleg d'ofertes artístiques del municipi d'aquest espai. La Galeria fou pensada en un principi com una finestra oberta a les arts visuals i es va inaugurar l'abril de 2007, amb la mostra En lugar de nada... de l'artista Mar Arza. Des de llavors hem gaudit de l'espai amb obres del col·lectiu Gresol, fotografies de Tom Sharpe, Pierre Pédelmas, Jordi Cané i Lluís Maimí entre d'altres, i pintures de Tano Pisano i Jordi Sàbat, entre d'altres.

Actualment la sala s'ha cedit mitjançant conveni als responsables del projecte ARTISTAEN, per tal de donar visibilitat als artistes amb estudi a les comarques gironines. Un espai que concentra la creació que s'està produint a la zona; un Art Meeting Place. Un lloc on compartir, comunicar i difondre aquesta creació.

La proposta i l'objectiu és donar a conèixer l'obra i els artistes, que aquí treballen, al major nombre possible de persones: neòfits, amateurs i col·leccionistes. Difondre tot aquest talent com un valor important de les nostres comarques.

Adreça

Carrer Garriga, 21 (cantonada plaça Can Mario)
17200 Palafrugell

Telèfon

972 611 172

Correu electrònic

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Documents

mapa cultural

Enllaços

Projecte ARTISTAEN

Mapa