• Inici
  • EQUIPAMENTS CULTURALS
  • Teatre Municipal (TMP)

Teatre Municipal de Palafrugell

Descripció

TEATRE MUNCIPAL DE PALAFRUGELL

Va ser inaugurat el dia 7 de maig de 1999. És l'equipament catalitzador de la política cultural de la vila. A més de la sala del teatre, consta també dels següents elements:

Sala d'exposicions

Sala d'actes

Àrea de Cultura 

Sala d'assajos

A banda de la programació teatral de caire professional, mereix una especial menció la mostra ACTUA!, la qual va néixer amb la voluntat d'acollir produccions de teatre amateur, creades prinicpalment a Palafrugell, amb l 'eix vertebrador de l'Aula de Teatre. Diferents companyies locals actuen a l'escenari del Teatre Municipal, com ara Les Bambolines, amb els tradicionals Pastorets de Palafrugell.

Amb la voluntat d'apropar el món de les arts escèniques als escolars de Palafrugell, des de l'Àrea de Cultura es promocionen un seguit de campanyes especialitzades de les quals es beneficien els alumnes dels nostres centres educatius i el cost és de franc. A banda de les escoles de Palafrugelll, també hi assisteixen les de Mont-ras i Esclanyà, així com el Centre Tramuntana.

Pel que fa a la programació destinada als més petits de la casa, gràcies al conveni signat amb l'Associació La Xarxa de Palafrugell, durant el curs escolar, podem gaudir mensualment d'un espectacle familiar.

Al llarg de l'any, s'organitzen diversos esdeveniments consolidats com ara la Lectura continuada de l'obra de Josep Pla per celebrar la Diada de Sant Jordi o bé el Festival Internacional de Jazz Costa Brava, a més de moltes altres activitats i celebracions com ara la Festa d'Homenatge a la Vellesa, la Festa de l'Esport, la presentació del Crònica d'un any, etc.

 

CINE CLUB GARBÍ

La programació teatral es combina amb la cartellera cinematogràfica que ofereix regularment una acurada selecció de pel·lícules d'actualitat, al mòdic preu de 5 €.

A l'estiu, el Cine Club Garbí de Palafrugell ofereix programació diària i inclou també clàssics del cinema.

A més, un dels passis de cada pel·lícula, es projecta en versió original subtitulada.

El Teatre Municipal i per tant, el Cine Club Garbí, compta des de fa uns anys amb nous sistemes de projecció, so i imatge, i d'unes butaques més confortables.

El Cine Club Garbí s'ha guanyat la fidelitat dels seus usuaris i ha augmentat progressivament el nombre d'espectadors fins a superar des de fa uns anys, la xifra de més de 20.000 anuals.

 

CONDICIONS D'ÚS DE LA SALA DEL TEATRE MUNICIPAL

Per fer ús de la sala, les entitats inscrites al Registre Municipal, hauran de consultar disponibilitat a l'Àrea de Cultura i tot seguit presentar la corresponent instància. Les activitats organitzades per entitats amb ànim de lucre, abonaran les quantitats determinades a les ordenances vigents.

  • Activitats que s'hi poden realitzar: representacions teatrals, concerts, audicions, recitals, projeccions, congressos, conferències, debats...
  • Quan es pot utilitzar: a convenir.
  • Capacitat: 470 persones (302 a platea i 168 a l'amfiteatre).
  • Equipaments disponibles: pantalla de cinema, projector, taula de conferències, faristol per a exposicions, i equip de so.
  • Observacions: es recomana la utilització d'aquest espai per a una capacitat superior a 75-100 persones.

 

PUNT TIC AL TEATRE MUNICIPAL DE PALAFRUGELL 

Què són els punts d'accés

Són uns espais dotats dels equips informàtics necessaris per tal de posar a l'abast de tothom i de manera gratuïta les noves tecnologies de la informació i la comunicació. La finalitat principal és la d'apropar l'administració electrònica a la ciutadania.

Què trobareu als punts d'accés

A cada espai trobareu un ordinador connectat a Internet, amb una impressora, un lector de targetes intel·ligents (com el DNI electrònic) i diferents connectors per poder afegir-hi perifèrics, com ara targetes de memòria (USB, SD, etc).

Serveis disponibles als punts d'accés
  • Navegació per Internet, realització de tràmits en línia i gestió del correu electrònic.
  • Utilització de programari bàsic: editor de textos, full de càlcul, etc.
Com podeu utilitzar els punts d'accés

Cada punt d'accés té definit un horari d'ús segons l'espai on està ubicat (consulteu-ne els horaris a cadascun dels espais).

Amb la finalitat de regular el bon funcionament i assegurar la qualitat i el bon ús dels punts d'accés, l'Ajuntament de Palafrugell ha elaborat la Carta dels drets i deures dels usuaris i usuàries dels punts d'accés a Internet. Les ciutadanes i els ciutadans que vulguin fer-ne ús, estaran obligats a respectar el que estableix aquest document.

Punt Wi-Fi Teatre Municipal de Palafrugell

Al municipi de Palafrugell hi ha diferents punts Wi-Fi gratuïts. La xarxa, anomenada Ajuntament.Palafrugell.Wifi, té un ample de banda per usuari de 256 Kb de baixada i de 64 Kb de pujada. La connexió que permet la navegació web és gratuïta i està limitada a 2 hores al dia per dispositiu. Passat aquest temps, es tancarà automàticament la connexió.

Adreça

Carrer Santa Margarida, 1 - Plaça Nova
17200 Palafrugell (Girona)

Horari

de dilluns a diumenge, de 10h a 13h
i de dimecres a dissabte, de 18h a 21h

Telèfon

972 611 172

Correu electrònic

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Documents

DISTRIBUCIO DE BUTAQUES A PLATEA I AMFITEATRE
IMATGE SALA DE BUTAQUES
PLANOL ESCENARI - Informacio tecnica
PLANOL PLATEA - Informacio tecnica 1
PLANOL POLITGES - Informacio tecnica 1
FITXA TECNICA TMP

Actes

La Universia de Pla
Port Bo i Peix Fregit canten sardanes
Professors en concert. Homenatge a Astor Piazzola
Sant Jordi a Palafrugell 2021. Concert Cançons de mar i muntanya. Cobla La Principal de la Bisbal i Esther Buqueres
Cinema. Nomadland
Cinema. Solo las bestias
La cabra, o qui és Sylvia?
La Xarxa. Baobab
La Xarxa. Valentina Quàntica

Mapa