• Inici
  • FESTIVALS
  • Cicle de Concerts d'Estiu

Cicle de Concerts d'Estiu / Cicle de Tardor

Cada estiu, les Joventuts Musicals de Palafrugell, una entitat amb més de vint-i-cinc anys de vida a la nostra població, ens proposa un programa de concerts amb la voluntat de fomentar i difondre la música a totes les capes socials de la nostra població: l'associació actua al marge de tota discriminació per tal que l'accés a la música sigui reconegut com un dret fonamental de les persones.

Els concerts es presenten en tres espais concrets, segons les característiques de cada un d’ells. Els espais són l'Església de Calella, el Teatre Municipal de Palafrugell i l'Ermita de Sant Sebastià. Els espectacles presenten tant artistes i formacions de prestigi estatal i internacional, com joves intèrprets amb una gran vàlua.

El cicle vol apostar en cada edició, i en gran mesura, per la música de cambra. Tot i això, els compositors més moderns i la música popular també hi tenen cabuda.

Consulteu també la programació del Cicle de Tardor i la resta de la programació anual, al web de Joventuts Musicals de Palafrugell.

 

 

Enllaços

Joventuts Musicals de Palafrugell