La Sureda essencial. Fotografia de Pitu Garcia Batlle

Exposicions

del dimarts, 30 octubre de 2018 al diumenge, 25 novembre de 2018

Descripció

El fotògraf palafrugellenc Pitu Garcia Batlle i el Museu del Suro de Palafrugell han produït una exposició sobre la sureda que és el resultat de més d'un any de treball de camp, que té un plantajament original i que està concebuda perqè itineri pels territoris surers.

Aquesta mostra de 58 fotografies, és el resultat d'un projecte nascut a final de 2014, desenvolupat durant dotze mesos, al llarg de les quatre estacions. L'autor les va realitzar a les comarques del Baix i Alt Empordà, des de la Marina (cap Roig, Riera Tamariu), passant pels massissos de l'Ardenya-Cadiretes i Gavarres, fins a la frontera, a l'Albera. Algunes d'elles ja s'havien captat pocs dies després de l'incendi nascut a Vall-llobrega, a la zona de Palamós, de l'any 2014.

Fotografia a fotografi, l'autor ens proposa una lectura que va més enllà dels canvis estacionals, a través dels colors, les textures, les formes, els paisatges i tota mena de detalls, cercant l'essència íntima i profunda d'un bosc típicament mediterrani, un bosc especial, ple a vessar de simbologia; un bosc que permet ser llegit i interpretat de múltiples formes. 

Lloc

Museu del Suro

 

Àrea de cultura de l'Ajuntament de Palafrugell
Carrer Santa Margarida, 1 · 17200 Palafrugell
972 611 172 · cultura@palafrugell.cat

Llicència de Creative Commons